Ni vet att vi valde livet och hälsans väg för ett antal år sedan. Redan nu har ni också säkert förstått att våra liv dit inte varit gratis utan krävt ett otroligt mödosamt arbete. Detta arbete är givetvis tuffast i början när livet ska vändas till hälsans väg. Men, vägen är ständigt i behov av underhåll och speciellt även när man är i mål. Människan på max nivå dagligen är omänsklig och existerar inte. Vi kan inte vara på topp hela tiden även om den mentala och fysiska hälsan är stark. 
Synnerligen gäller det alla högpresterande som kräver så mycket extra bränsle hela tiden. Ibland blir det helt enkelt soppatorsk. Man kan lyckas med att kontinuerligt veta hur mycket som krävs för sin egna motors drift och verksamhet. Fast då livet runt omkring faller eller är i behov av mer stöd och hjälp än någonsin tar bränslet slut.
Då måste man stanna upp, hämta andan, låta sig känna sig helt tömd (som man verkligen är). En del av oss blir väldigt ledsna kanske bara för oss själva, en del kan gråta ut hos någon vän. En del drar täcket över huvudet i några dagar och några försöker febrilt fylla på, men det är som det bara läcker rakt ut. Några blir arga eller till och med aggressiva, hugger på allt och vill bara skrika åt allt och alla. Det viktigast är när detta händer att tillåta sig bli tömd, ledsen eller förbannad. Spy lite galla i några dagar, men sen sätta på sig "må bra uniformen" igen. Även om känslan fortfaranade är "dåligt mående", så hjälper inget att fortsätta älta. Utan efter analys av läge fortsätta resan med att vända det dåliga till gott. Sen töm, släpp och gå på scen igen. Så småningom kommer den styrka ge dig mer och mer positivism och kraften återkomma.
Vi båda, Ylva och Zenita är oftast fulla av entusiasm, energi och inspiration. Men, från att vår idé sattes, la vi i högsta växeln direkt, istället för att följa vår ganska väl utförda affärsplan. Där vi till och med skulle fördela blogginläggen långsamt fram, för att sedan så småningom öka och vidare sen övergå till proddcast i höst. Vi växlade direkt upp till sexan med att maxa inlägg på knappt en månad. Utöver detta snurrade vår privata och jobbkarusell på i 180 med större utmaningar utöver det vanliga på alla håll. Detta krävde friläge och en rejäl stamp på bromsen. 

DET BLEV SOPPATORSKNästan 10 000 vill vi tacka för att ni varit inne på vår blogg. Tusen tack åter igen för all enorm fina feedback. Nu fortsätter vi lite med andningspaus, tar oss tid att faktiskt granska och läsa det vi förmedlat med våra blogginlägg. Många av inläggen är meningen att de måste läsas om och om igen, bearbetas, för en del kanske skrivas om till egna verktyg eller budskap med ERA EGNA ORD. Vi vill verkligen inte att det ska gå för fort fram, så vi inte hinner med syftet om varför vi gör detta viktiga. Vi vill inspirera till ett bättre mående och styrning av sitt egna liv.Vi ses snart igen och fram till dess läs gärna som sagt det vi skrivit tidigare och ge er själva och oss ännu mer feedback. Ni är vår största inspirationskälla.
Glad Midsommar och tänk på att vara dina barns förebild så ofta du orkar. Vi vet verkligen att det inte är lätt, men vi vet också att den tryggheten det avspeglar är värt mer än sitt egna liv. Värt så oändligt mycket mer än att tappa kontrollen över det käraste du har skapat, LIVET (både vårt och våra barns LIV).
Nästa inlägg släpps 2 juli kl: 09:00. Återkommer om ämnet men det lutar mot något väldigt NAKET.
Många varma somriga kramar,
YLVA & ZENITA